Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Hede-Vemdalen

PRO Hede-Vemdalen har haft novembermöte i Vemdalen på Lövåsgården.

Styrelsen hade tidigare diskuterat medlemsavgifterna för 2011. Ett förslag som togs av medlemmarna, var att vi inte höjer avgiften nästa år. Vi har fortfarande 200 kronor per medlem. Men medlemmarna blev också informerade om att vi kommer nog att höja avgiften 2012.

Verksamhetsplan för 2011 gicks igenom och kompletterades. Beslut togs, att vi skall ha årsmöte på Lövås-gården den 26 februari 2011.

Föreningen har under året haft två tombolor, en i Hede och en i Vemhån. Dessa har gått fantastiskt bra. Men från och med nästa år kommer vi även att ha en tombola i Vemdalen.

Sen berättade Anita om vår julmarknad den 4 december och jullunch på Wemerskolan den 7 december, och reseledaren Ulla Karlsson informerade om en resa till Iggesundsrevyn den 30 januari.

Ulla Nilsson, friskvårdsledare, berättade bland annat om Styrkan i Hede och i Vemdalen, om arbetet på skolcafét, och om sponsorerna till Simonssons föredrag.

Gudrun Nordkvist, vår medlemsansvariga, har varit på tredagars utbildning i medlemsregistret MELOS.

Efter mötet serverades kaffe och smörgåsar av festkommittén i Vemdalen.

Vissångerskan Ingrid Persson med dragspelare Torbjörn Nygren underhöll med egna visor, vilket blev mycket uppskattat.