Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Hammerdal

PRO Hammerdal inledde sommaren med att bjuda in medlemmarna till att fira nationaldagen på Sjöboda med nygräddade våfflor och kaffe och underhållning av föreningens sångare och musikanter. Alla stämde unisont upp i svenska nationalsången, ett gemytligt och återkommande arrangemang.

Sista medlemsmötet hölls den 23 april. Även i år hölls det vårfest på Svartviken den 7 maj, med middag och dans, dit olika föreningar i Jämtland var inbjudna.

Det har bedrivits kurser i sång och musik varje vecka, läsecirkel och nybörjarkurser i boule.

Musikcafé hölls den 4 mars där populära Lars-Håkans roade publiken och i pausen serverades kaffe, smörgås och kaka. Caféträffar varje fredag där olika grupper bestående av föreningsmedlemmar inbjuder till fika med hembakat bröd, lotterier, tävlingar och ibland spelar föreningens musiker, även soppluncher har serverats. Gåbingo och bingospel i lokalen har arrangerats. Sångare och musikanter har medverkat i kyrkan samt underhållit gästerna på Åshamra. Nu väntas sommarens aktiviteter med kolbullar och surströmming och värme.