Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Hammerdal

Första månadsmötet efter sommaruppehållet hölls den 29 oktober, ordförande Åke Andersson öppnade mötet, varpå föreningens sångare och musikanter underhöll.

Annons

Efter sedvanliga mötesförhandlingar bjöd Siri, Eva, Karin och Inger in till en gemytlig fikastund med goda smörgåsar och hembakat bröd.

Verksamhet under sommaren var endagsresa till Moose Garden med en trevlig fikastund, avsmakning av älgost och en mycket trevlig information av Sune och hans verksamhet, sedan blev det besök hos älgarna och de små söta älgkalvarna som blev väl omklappade, särskilt den älgko som charmade Ulf Kronsten. Lunch intogs på Arctura varefter gruppen fick en guidad rundtur Frösön runt. 

Nationaldagen firades sedvanligt hos Britt och Sven på Sjöboda med jättegoda våfflor och kaffe, sångare och musikanter deltog med underhållning och avslutades med att nationalsången sjöngs unisont.

16 juli serverade Sten och Ulf kolbullar med hjälp av Eivor och Anita. Surströmmingsfest anordnades den 20 augusti med Sonja, Åke, Elvine och Arne som skötte serveringen.

Boularna har deltagit i kommunmästerskap i Rossön samt distriktsmästerskap i Hackås. Boulegruppen har flitigt träffats varje vecka och spelat utomhus på föreningens fina bana som sköts perfekt under Betuels ledning. Inbjudan till PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagens höstfest i Laxsjö bygdegård företogs med buss som rattades av Bertil Blom, hungriga fick man sätta sig till bords och inmundiga god mat och ha en trevlig samvaro.

Musikcafé hölls 23 september med de Ocensurerade från Offerdal som roade publiken, Alva och Anita skötte serveringen av fika.

Onsdag den 3 november deltog sång och musikgruppen vid gudstjänst på Åshamra. Musikcafé 3 november med tjejgänget Klottra H, bestående av Zara, Victoria, Sofia och Amanda alla från Hammerdal och Sten som skötte tekniken, för pausfika stod Rut, Ragnar, Elvine och Arne. Fredagscaféerna startade den 1 oktober. Sångare och musiker träffas varje vecka för övning.