Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Frostviken

PRO Frostviken började höstsäsongen med att inbjuda sina medlemmar till surströmmingsfest den 20 augusti.

Annons

Tillsammans med norska vänner och medlemmar från Norråker blev det en trevlig kväll. Spelade upp till dans gjorde det lokala bandet, ”Gränsbandet”.

Strömmingen med tillbehör smakade bra, likaså den maffiga bakelsen till kaffet. Och lotterna hade som vanligt en strykande åtgång.

Den 27 augusti var det dags för ”terminens” första månadsmöte. Ett intressant möte, då Anders Heimdahl och Hans Boberg var inbjudna för att informera om hälsovårdscentralerna i Hoting, Strömsund och Gäddede, som de båda fortsättningsvis ska ha ansvaret för.

Kommande månadsmöten blir de datum som följer: 24 september, 29 oktober, 26 november och alltid klockan 12 på Forsgården. Alla medlemmar är alltid välkomna att närvara.

Övriga aktiviteter är även de igång, boulen, pratstunden och juntan och bingon. Inga cirklar ännu, men medlemmarnas önskemål styr ju den saken. För övrigt är en ärtsoppekväll inbokad och det traditionella julkalaset, de annonseras på PRO:s egna anslagstavlor.

Medlemmar, och alla andra, önskas nu en lång och skön höst med bra aktiviteter och en god hälsa.