Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Frösön

PRO Frösön hade vårens sista medlemsmöte, en vårfest på Rödöns bygdegård.

Annons

En fullpackad buss och många bilar letade sig till bygdegården, där solen sken mest hela tiden – men några snöflingor letade sig ner ett tag. Typiskt vårväder!

Bertil Bladh med grabbar spelade hela tiden, glada melodier och drog ibland roliga historier. Publiken var road och glad.

Elsy Walter, vice ordförande, hälsade alla välkomna och informerade också om kommande aktiviteter under sommaren. Det finns mycket att ha roligt med även under sommarlovet – reseledaren arrangerar resor till Umeå – Norrbyskär och till Hälsingland Vill någon åka iväg med tåg, har SJ billiga resor för PRO-medlemmar under vissa perioder. Vidare finns det en boulebana, och det finns också möjligheter att spela bangolf (minigolf)!

PRO Frösöns fantastiska personal och styrelse hade ordnat en rolig kväll och en fin vårsallad och bakat härliga tårtor, som sedan serverades till alla. Stämningen var i topp, våren sjöngs in och nöjda medlemmar tog avsked av varandra när bussen kom och hämtade. En fin avslutning!