Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Frösön

PRO Frösön har haft friskvårdsdag.

Söndagen den 13 juni var det regnigt, kallt och blåsigt, men vädret till trots kom det cirka 50 medlemmar till PRO lokalen i Lernia på Lövsta.

Alla aktiviteter som det var tänkt att deltagarna skulle prova på, gick inte att genomföra. Det blev mest att vara inomhus, med till exempel ”tipsrundan”. Det var tur att de hade tillgång till lokalerna, där Bertil Bladh underhöll med sina härliga dragspelslåtar och ledde allsången. Många passade på att kontrollera blodtrycket.

Ingeborg Karlsson och Anna-Lisa Larsson hade som vanligt, på friskvårdsdagar, en hel del att göra. Tack ska ni ha! Ett stort tack går också till Ulla Jakobsson och John Westerlund som stod ute i regnet och stekte så goda kolbullar till deltagarna. Det var gemytlig stämning vid kaffebordet och det smakade gott med hembakade kakor till kaffet.

Det blev i alla fall, trots kylan och regnet, en bra dag och deltagarna väntar fortfarande på att de ska få njuta av lite sommarvärme på onsdagarna när de spelar boule på Lövsta IP, på torsdagarna när de gör sina utflykter och på söndagarna när de spelar bangolf i badhusparken. Glad sommar!