Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Frösön

PRO Frösön hade medlemsmöte den 11 november på restaurang Sundet.

Ordförande K-G Brygg hälsade en samling förväntansfulla medlemmar välkomna och efter den vanliga välkomstsången gick ordet till Gun Dahlström. Hon informerade om alla cirklar medlemmarna kan gå med i, bland annat mobil- och trafikkunskap. Vidare berättade hon, att styrelsen nu kommit överens med Lernia om att alla kommande möten ska hållas på Lernia vid Lövsta centrum. Det är bra, för PRO Frösön har haft svårt med lokalfrågan sedan Västervik inte längre kan ha föreningen där.

Kassören berättade att ekonomin är stabil, men att distriktet höjer medlemsavgiften med 25 kronor nästa år.

Sedan kom Barbro Höckert och talade om koll på läkemedel. PRO och Apoteket ska samarbeta om det. Informerades även om möjligheten att skafta sig en tröja med PRO-emblem på.

Det blev underhållning också; Tommy John sjöng och spelade många trevliga, välkända låtar. Medlemmarna gillade detta, och blev väldigt glada och sjöng med.

Kvällens tema var ”hatten på” och några hade tagit fasta på det och kom i roliga hattar. Tre pris delades ut till de som var bäst. Efter kaffepausen vann några lyckliga medlemmar ett par seniorlotter.