Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Frösön

PRO Frösön hade sitt årsmöte den 13 mars. Det präglades inte bara av val och utnämningar utan också av en stunds eftertanke på alla som lämnat oss under året. Precis som tidigare år bad vi även denna gång Thelma Olsson-Byhlin att läsa några rader ur en vacker och stämningsfull text. Vid det tända ljuset läste hon om hur betydelsefulla vi alla är för varandra. Också om hur många som varit engagerade i vår förening och som nu är borta. Om alla livsresor vi gör och som till sist slutar på samma sätt för oss alla. Hon avslutade med några rader ur en dikt av Bo Setterlind:

"Att dö är seger, inte nederlag. Det lyser över bergen. Natt har blivit dag. Sörj inte den som äntligen är fri. Och frukta ingenting ty Gud är liv."

Efter dessa tänkvärda ord vidtog årsmötesförhandlingarna.

Barbro Höckert slutar hos oss som ordförande och även Olle Höckert lämnar sina uppdrag i styrelsen – stort tack för er insats. Valberedningen har ännu inte lyckats finna någon ersättare på posterna, varken som ordförande eller som studieorganisatör, utan frågan har fått hänskjutas till styrelsen senare i höst. Som ersättare valdes Berthold Nilsson in i styrelsen men för övrigt är medlemmarna i den gamla styrelsen oförändrad.

Det var några nya medlemmar på mötet vilket alltid är både roligt och stimulerande.

Som underhållning hade vi Garagebandet, en sexmannaorkester som det verkligen svängde om. Nästa medlemsmöte blir den 10 april. Tema meddelas i annonser i LT och ÖP och då planerar vi även att dela ut vårnumret av PROfilen.

Sylvia Berg