Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Frösön

Torsdagen den 14 november samlades PRO Frösön till månadsmötet som denna gång hade Budget och verksamhetsplan för 2014 som tema

Ordförande öppnade mötet och hälsade de nya medlemmarna och alla oss övriga varmt välkomna.

Medlemsavgiften till föreningen diskuterades. Den beslöts vara oförändrad 45 kronor per år vilket gör att den totala avgiften för medlemskap i PRO blir oförändrad 245 kronor per år.

Kassören meddelade att föreningens ekonomi är stabil och efter en kortare diskussion ställde sig mötet bakom förslaget till budget för 2014.

Därefter diskuterades även verksamhetsplanen för nästa år. Ordförande sade att PRO Frösöns verksamheter är både omfattande och omtalade. Detta på grund av det stora engagemang som alla duktiga medlemmar lägger ner i föreningen. Ett stort tack riktades till alla.

Hon fortsatte att påminna om att all verksamhet annonseras i LT och ÖP på onsdagar och att fler medlemmar är välkomna med bidrag till medlemstidningen PROfilen. Den utkommer två gånger per år och har du förslag till artikel eller bilder är du välkommen kontakta Sylvia Berg på 070-3250979.

Mötet beslöt att en hjärtstartare ska inhandlas och betalas ur fondmedel som finns i föreningen. Den ska finnas till hands i lokalen men också tas med på våra utflykter och övriga aktiviteter. Utbildning hur den används ska ordnas.

Tolkcentralen som tidigare varit med på våra medlemsmöten har fått nya direktiv vilket gör att det är svårt för vår förening att boka dem. Vi kommer långt ner på prioriteringslistan och därför är de inte med på mötet denna gång.

Tills sist delades vinster ut till de som deltagit i tävlingen under Söndagspromenaderna och fika serverades. Peo Wikström stod för den musikaliska underhållningen på mötet.

Ordförande tackade alla som kommit och meddelade att nästa möte blir julmötet den 12 december på Vallaskolan. Tid är inte bestämd ännu men meddelas i annonsen i LT och ÖP i god tid innan.

Sylvia Berg