Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Annons

PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen har under året till dags dato haft ett antal trevliga aktiviteter. Den 21 mars var vi på utflykt till Ansätten. Ett 20-tal fick njuta av en vacker dag med gott fika och information om fjällräddning. Tillbaka i Bakvattnet blev det visning av bystugan.

Den 26 april hade vi fest i Rötviken där även Sörli Pensionistlag var inbjudna. Vi var ett 60-tal deltagare som bland annat fick äta en god viltgryta och dansa till Hasse Thor och Ruben.

Friluftsdag i Kälabodarna hade vi den 29 maj där vi fick lära oss att binda limar av Gösta Eriksson. En vacker dag med fika och hamburgare.

Den årliga städdagen i Nöjden hade vi i år den 13 juni. Efter väl utfört arbete fick vi njuta av välsmakande kolbullar och kaffe.

Den 30 juli var det bussutflykt till Åre, ett samarrangemang med SPF Hårkandalen.

Surströmming i Nöjden den 15 augusti. Först gjorde vi en utflykt till dammen vid Stensjön där vi fick kaffe med stut. Därefter åkte vi till Svallet med en vacker utsikt. Sedan var det dags för surströmming i Nöjden.

Höstfesten anordnades som vanligt i Laxsjö den 30 augusti. Den var mycket trevlig med god mat och dans till bra musik En eloge till Laxsjös PRO-medlemmar för ett gott arbete.

Under sommaren har vi spelat boule varje måndag, vilket är en uppskattad sysselsättning.