Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Annons

Den 28 januari samlades ett 30-tal medlemmar från föreningen för den återkommande sopplunchen sista tisdagen varje månad. Vi började med att spela bingo. Sedan avnjöts en god soppa med smörgås, samt kaffe med kaka. Dagens tema var medicinskt qi-gong som Britt-Mari Festin informerade om och som deltagarna även fick prova på. Britt-Mari informerade även om elallergi. En trevlig och givande dag.

Den 7 februari hade PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen årsmöte i Föllinge Mötet inleddes med att ordförande Tage Jonsson hälsade ett 60-tal medlemmar välkomna. Till att leda dagens möte hade distriktets ordförande Leif Persson anlitats.

Karin Persson och Bure Berglund från Hammerdal skötte underhållningen. Det serverades en god kasslerrätt med kaffe och kaka. Vi hade också ett lotteri med vinster skänkta av deltagarna.

Efter mötesförhandlingarna ser styrelsen ut på följande sätt: ordförande Tage Jonsson, kassör Britt-Marie Stattin, sekreterare Sten-Åke Jonsson, övriga ledamöter är Britt-Marie Olsson, Catarina Stymne, Odd Falmår och Leif Eide.

Sten-Åke Jonsson