Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Den 24 september hade vi en aktivitetsdag på Edevallen. Vi började med en förevisning av hur boule går till för våra medlemmar som inte har deltagit i den verksamheten. Därefter serverades en god kantarellsoppa med tillbehör. Som avslutning spelade vi bingo.

En temadag hade vi den 29 oktober med en genomgång av PRO:s försäkringar. Den som informerade oss var Bernth Nygren från distriktet. Efter det serverades en god morotssoppa med grahamsbröd.

Budgetmötet den 28 november började med information om säkerheten i hemmet och i trafiken av Sören Möller, trafikansvarig inom distriktet. Därefter började mötet med en ekonomisk rapport av kassören. Ett förslag till verksamhetsplan för 2014 presenterades, bland annat nämndes sopplunch en gång varje månad under våren och hösten, vårfest i Rötviken och en resa till Bräcke kommun. Efter mötet fick vi njuta av Mariells goda smörgåstårta.

Årets julbord serverades av Storåns Turistservice i Storåbränna. Vi var 60 personer som åt och njöt av alla läckerheter. Underhållningen i form av sång och musik sköttes av Lill-Bengt med den äran. Han spelade även upp till dans efter maten. Föreningen subventionerade maten och bjöd på resan. Vi fick även en skraplott var, där en vinst gick ut med 10 000 kr.

Sten-Åke Jonsson