Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Fjällviolen Funäsdalen

Höstens medlemsmöte hölls på Fröjdvallen i Bruksvallarna den 12 november 2010. Mötet öppnades av ordförande av Jenny Moen som hälsade välkommen.

Tillresta föreläsare kom från Fonus som informerade om Vita arkivet. Därefter serverades hemkokt flötgröt till medlemmarnas förtjusning, det var verkligen gott.

Trafikansvarige Björn Sjölund informerade om en trafikcirkel som startar tisdag den 23 november på kanslilokalen vid IP samtidigt som han informerade och visade upp olika modeller av reflexer samt halkskydd.

Olle Olofsson rapporterade om nya boulebanans tillkomst där han särskilt framhöll vikten av sponsorer och alla som hjälpt till och ville på mötet framföra ett stort tack till alla inblandade. Friskvårdens Sally Håkansson meddelade att inomhusboulen har kommit igång i gympasalen samt även bowlingen.

Dagens huvudfråga, budgeten, presenterades på ett sakligt och lättförståeligt sätt av Inez Olsson. Årsavgiften fastslogs likaså till kr 240 kronor för 2011.

Vid övriga frågor meddelades att årets julbord anordnas på Eriksgården i Funäsdalen den 5 december klockan 14. Till nyårsrevyn den 12 januari klockan 14 i Östersund, meddelade Björn att 50 biljetter är bokade sista anmälningsdag 14 december, många bokade sig redan på mötet. Start klockan 8 från bussgaraget mer information lämnas av Björn 29029.

Jenny tackade medlemmarna samt bjöd till kaffebordet. Ute snöade det ymnigt och nyutnämnde trafikombudet, Björn Sjölund, inledde sin befattning på ett strålande sätt genom att köra i diket!