Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Fjällviolen

Den 13 april 2010 hade PRO Fjällviolen årsmöte på Hotell Funäsdalen. Mötet besöktes av ett 50-tal medlemmar. Underhållningen bjöd Alf Jonsson och Gösta Ljungberg för, de spelade gamla slagdängor.

Den enda rapporten som lämnades var från Sally Håkansson som är föreningens friskvårdsansvarig: bowling, där ett 20-tal medlemmar har kämpat sedan 2004, boule i skolans gymnastiksal under vintern och under somrarna på boulebanan vid Risnäset. 26 glada boulare har medverkat, start den 19 juni 2002. Stavgång har medlemmarna också deltagit i, till exempel till Ljusnedals golfbana. Där blev deltagarna guidade och fick se maskinförrådet bland annat. Därefter blev det korvgrillning och kaffe.

En fisketävling på Funäsdalssjön anordnades i april, fiskelyckan var inte så stor med Åke Håkansson lyckades att lura en öring på kroken.

Den 24 november besöktes Gård- och säterprojektet i deras nya lokaler i Fornminnesparken. Föreningen har även genomfört en datorkurs för nybörjare under hösten. Sally vill tacka alla som deltagit i aktiviteterna och önskar att alla vill fortsätta. För som hon säger det blir det inga aktiviteter utan deltagare.