Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Fjällviolen

Den 20 september hölls höstens första medlemsmöte i Ljusnedals ungdomsgård med 50 medlemmar närvarande.

Annons

Ordförande Jenny Moen hälsade välkommen och öppnade möter, som blev mycket av ett informationsmöte och först ut var Bengt Andersson från kyrkogårdsförvaltningen. Han berättade och visade bilder på den nya askgravlunden som färdigställts på Ljusnedal.

Carin Ahlstedt som i september deltog i en friskvårdskurs på Birka folkhögskola i Ås rapporterade att hon där fick tips på olika aktiviteter. Hon tyckte kursen var bra och kan tänka sig leda även andra friskvårdsaktiviteter än vattengymnastik i föreningen. Ordförande Jenny Moen rapporterade om information från PRO centralt och distriktet, om vad som hänt i föreningen under sommaren, samt från samorganisationens höstmöte i Hede nu i september.

Christina Ling informerade om kontakter och insatser på Fjällsol. Lars Lorentzi om sina kontakter med kommunen angående stugan på Risnäset som föreningen vill hyra. Allan Norberg om vinterns tider för boule och bowling. Kassören Inez Olsson om resultatet av sommarens marknadslotterier och föreningens ekonomi.

Ordförande avslutade mötet och bjöd till bords. Surströmming med tillbehör och till efterrätt kaffe med hemgjord äppelkaka och vaniljsås. Allt lika gott. Köksgruppen Alf, Carin, Ritva och Ruth hade, som vanligt gjort ett bra jobb både med mat och dukning och avtackades med en applåd.

Inez Olsson