Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Brunflo

Ett 70-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan till septembermötet och hälsades välkommen av vice ordförande Harriet Magnusson.

 Ett speciellt välkommen riktades till Tommy John, som underhöll med sång och musik, vilket var ett mycket uppskattat inslag på mötet.

Ett dignande bord med grönsaker, bär, gelé, marmelad och sylt hade skänkts till föreningen av medlemmar med tillgång till egen trädgård.  Nu fanns det möjlighet, till mångas glädje, att utöka sitt förråd inför hösten och vintern.

Ett medlemsmöte innehåller en del information och här kommer ett axplock av aktuella händelser:

Rabatt på tågresor, då man köper biljetterna på Östersunds järnvägsstation i SJ:s resebutik och åker med deras avgångar.

Bussresa till ”Alsenrevyn”.

Studieorganisatören Leif Lundin informerade om studier, där en av cirklarna är en läsecirkel, med tema Dan Andersson.

Henrik Hedberg presenterade ett kommande kulturarrangemang den 25 november i Brunflo ordenshus med Estrad Norr, en musikalrevy i Hasses och Tages fotspår, under namnet Vart tog alla hundar vägen?

Förutom social samvaro fick deltagarna stilla sin hunger vid vackert dukade bord, där man blev serverade Yngves goda kolbullar, samt kaffe med kaka.

Ett stort tack till den kommitté, som vid mötena berikar vardagen med lotter som ger lite spänning när vinsterna delas ut.

Dagens möte avslutades med sång och ett tack till kökspersonalen.