Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Bräcke

Bräcke PRO-förening har haft två medlemsmöten, det första den 20 september när 36 medlemmar hade mött upp i det vackra höstvädret. I det mötet deltog apotekschef Bilal Mizher, chef för apoteken i Bräcke, Ånge och Fränsta. Han informerade om apotekets verksamhet på ett mycket klargörande sätt.

Bertil Jonsson på ABF och kyrkomusiker Kerstin Wallin underhöll med vacker musik.

Fem nya medlemmar hälsades välkomna till föreningen.

Den 17 oktober anordnades en sopplunch i Bräcke församlingshem som ett samarbete mellan Bräcke församling och PRO. Ett 40-tal personer hade mött upp och inmundigade en mycket god morotssoppa och efter detta kaffe och äppelkaka. Vacker sång och musik stod Linda Rattfeldt för.

Den 18 oktober hölls ytterligare ett medlemsmöte med PRO-föreningen där ett 50-tal medlemmar mött upp.

Dagens tema var äldreomsorg och ansvariga politikern Anneli Walter och äldrevårdschef Anders Åreng deltog och informerade om läget inom äldreomsorgen i Bräcke kommun på ett förtjänstfullt sätt och även om pågående budgetarbete.

Därefter spelade Johnny Wiktorsson och sjöng, vilket var mycket uppskattat.

Efter ett sedvanligt lotteri från ett välfyllt prisbord avslutade ordförande mötet och alla fikade tillsammans på Folkets hus.

Kerstin Wallin