Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Bräcke

Den 21 mars hade Bräcke PRO-förening medlemsmöte där 65 medlemmar mött upp. Även ett antal gäster från Gällö PRO-förening deltog.

Seniorshopen visade kläder där föreningens egna medlemmar ställde upp som mannekänger. Därefter fick alla som så önskade prova och handla efter egen smak.

I övrigt hölls också ett kort medlemsmöte där bland annat konsumentansvarige Siv Nordqvist informerade om en kursdag om kontanthantering som hållits och där hon deltagit.

Ordföranden informerade om att dagens behållning av det lotteri som såldes oavkortat går till Bräcke Sportklubb som ett bidrag till inköp av en hjärtstarter att användas vid pensionärsgymnastiken 60+ där många pensionärer deltar.

Andra aktiviteter som bedrivs inom föreningen är bland annat sopplunch i församlingshemmet den 3 april, vilket är ett samarbete mellan pro och kyrkan. PRO-café bedrivs varje torsdag klockan 14.00 i Folkets hus, vilket är ett samarbete mellan PRO och Folkets hus.

Dessutom planeras en aktivitet på Torpet med Joel Emansuelsson.

Efter att alla fått möjlighet att handla kläder som de önskade och lotteridragning ägt rum från ett välfyllt vinstbord avslutade ordföranden mötet och alla samlades till gemensamt fika i Folkets hus.

Kerstin Wallin