Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Bodum

Bodums PRO har haft ett medlemsmöte på Rossö-Center, och en vecka senare, friluftsdag i Bodumsparken.

Medlemsmötet samlade omkring 40 medlemmar. Som sekreterare valdes Mary Berglin eftersom ordinarie sekreterare var förhindrad att närvara. Janne Forsner valdes att justera protokollet.

En glädjande nyhet var att föreningens ekonomi är på väg att förbättras. Företaget Mählers har skänkt 500 kr till ett nytt vandringspris för boulen. Yngve Holmgren samordnar inköpet. Ordförande redovisade sina minnesanteckningar från lokala brukarsamrådet, samorganisationen samt från distriktets årsmöte. Janne Forsner redovisade från ett KPR-möte, bland annat att pensionärerna i framtiden kommer att få betala sina hjälpmedel själva. Janne Hansson har blivit invald i verksamhetsrådet och representantskapet i ABF/JH, bra för samarbete med andra föreningar. Fler cirkelledare efterlyses.

Biblioteket i Folkets Hus skall vara utrymt till juli månad.

Ett lotteri såldes ut och kaffe med smörgås serverades. Därefter blev det bingo med priser.

Ordförande avslutade med att tacka kökspersonalen samt alla närvarande med önskan om en trevlig sommar.

Friluftsdagen i Bodumsparken bjöd på blåsigt väder men ändå hade 25 glada PRO-are samlats vid parken. Först bjöds på gå-bingo runt området med lotterivinster. Sen smakade det bra med varmkorv, kaffe och kakor. Ett lotteri med fina hemgjorda vinster blev ett bra avslut.