Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Bodsjö

Årsmöte har hållits på Hunge Folkets hus med 30 närvarande medlemmar, Gunhild Zetterström Berg hälsade alla välkomna och inledde mötet med en tyst minut för avlidna medlemmar.

Till ordförande för mötet utsågs Bertil Jonsson ABF, Bräcke och sekreterare Elsy Sandbom.

Bertil Jonsson förde årsmötesförhandlingarna enligt dagordningen. Han läste upp verksamhetsberättelsen för 2013, verksamhetsberättelsen visar vilka aktiviteter som bedrivits under året och den godkändes av mötet. Kassör Lars Nilsson redogjorde för balans- och resultaträkningen som även godkändes och när det kom till valberedningens förslag så redogjorde Birgitta Persson för valberedningens arbete till styrelse och övriga uppdrag i PRO Bodsjö.

Till ny ordförande valdes Alf Leek och till ny sekreterare valdes Elsy Sandbom, kassör Lars Nilsson 1 år kvar, vice ordförande Gunhild Zetterström Berg 1 år kvar, omval ledamot Carita Moden.

Övriga ledamöter för revision, valberedning, samorganisationen, KPR med flera, valdes enligt valberedningens förslag.

Bertil tackade för förtroendet och överlämnade klubban till nye ordföranden Alf Leek som avslutade mötet. Gunhild Zetterström Berg överlämnade blommor till Bertil Jonsson som tack för hans uppdrag som ordförande. Avgående ordföranden Gunnar Jonsson kunde inte komma till årsmötet på grund av sjukdom.

I väntan på lunchen underhöll Lennart Borgebo med vacker musik, därefter serverades en mycket smakfull lunch med plommonspäckad karré och laxlåda med tillbehör tillagat av Lars Levin.

Under kaffet spelade Lennart Borgebo musik och Berit sålde lotter till ett prisbord där vinster var skänka bland annat hembakade kakor.

Elsy Sandbom