Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Berg

Vårens evenemang för PRO Berg började med Senior-

shopen den 24 april, som var välbesökt och trivsam med bakgrundsmusik av Ulf Svedin och föreningens egna pensionärer som mannekänger.

Vårmötet den 8 maj avlöpte snabbt med de nödvändigaste meddelandena för att sedan få höra ”goa, glada Gunnel i Bye” underhålla deltagarna med sång till eget ackompanjemang på dragspel och roliga historier. En lyckad dag.

Under hela efterjulsvintern och våren har föreningen en gång i månaden haft allsång. För det musikaliska har Egron Nilsson och Harry Svensson stått. Soppa, flötgröt, palt och fläsk, eller bara kaffe och smörgås har serverats vid dessa tillfällen.

För åttonde året gick, cyklade eller åkte ett 40-tal pensionärer bil från Ica i Svenstavik, mellanlandade hos Gun och Nisse Andersson på en kopp kaffe, för sedan fortsätta till Skanderåsen hem till Solveig och Egron där soppa och stut väntade.

Boulesäsongen har börjat och föreningen gläder sig åt alla nya deltagare. Sommaren börjar blöt och kall, men ändå ha en skön sommar och sköt om er, hälsar styrelsen.