Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Berg

PRO Berg föreningens årsmöte hölls den 1 mars på skolans matsal i Svenstavik. Det var omkring 45 medlemmar som slöt upp till mötet.

Först spelade Bergrasket för oss, efter underhållningen var det dags för årsmötet. Dagny Eriksson höll parentation och sen hölls en tyst minut för avlidna medlemmar.

Därefter valdes Gunnar Pettersson till ordförande för årsmötet och till sekreterare för mötet valdes Kerstin Karlsson. En ny styrelse valdes. Till ordförande valdes Ronny Dahlquist och till sekreterare Kerstin Karlsson. Av övriga medlemmar valdes Harry Svensson, Solveig Göransson. Ersättare Per-Martin Helmersson och Jan-Erik Eriksson. Övriga poster som föregående år.

Mötet avslutades och därefter serverades en utsökt smörgåstårta som Berit Eliasson gjort. Kaffe och kaka efter det.

Efter fikat fortsatte Bergrasket sin underhållning för oss. Dagny Eriksson avslutade mötet och tackade alla för visad närvaro.

Kerstin Karlsson