Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Åredalen

Annons

Medlemsmöte hölls med PRO Åredalen den 1 juni 2010.

Den dagen sommaren kom samlades ett fyrtiotal PRO:are på Hembygdsgården i Åre till medlemsmöte och grillfest.

Mötet var snabbt genomgånget. Ekonomirapporten godkändes och två nya medlemmar röstades in. Studieorganisatören Berit Pettersson hade många förslag på studiecirklar, bland annat trafikfrågor, yoga, vinprovning, data och matlagning så, det blir en aktiv höst att se fram emot. En endagars resa planeras också till vecka 32. Det blir Offerdalsbygden som får äran av ett besök. Förslaget mottogs positivt av deltagarna på mötet. Berit informerade också om de fina erbjudanden som SJ har på rabatter för pensionärer och om Länstrafikens sommarkort. Höstens val togs också upp och en eventuell utfrågning av båda blocken om pensionärernas villkor nu och i framtiden.

Ordförande Karl-Uno tackade samtliga för ett väl genomfört möte och inbjöd till grillfest och kaffekalas med tipsrunda och lotteri. Tipsrundans knepigaste fråga blev: Hur många magar har en älg? En eller två eller fyra? Hur har ni det med svaret alla älgjägare?