Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Åredalen

Västra Jämtland har många fina smultronställen och bland dessa finns byn Ånn med sin vidunderliga utsikt över Ånnsjön, Bunnerfjällen och Snasahögarna. När planeringen för det sista föreningsmötet för året var avslutat fanns Ånns kursgård som givet alternativ för detta!

Med Janne vid bussratten styrde vi kosan till nämnda mötesplats och vi blev inte besvikna, tvärtom! Kursgårdens vd, Andreas Edholm, välkomnade och gav oss en inblick om kursgårdens tidigare historia och framtiden. En omfattande renovering har gjorts på 2000-talet och anpassats till de krav som ställs för ett bekvämt boende.

Efter pepparkakor och glögg kom medlemsmötet igång och punkterna genomklubbades utan större protester. De aktiviteter som föreningen har haft under 2013 fortsätter under vintern och våren och styrelsen hoppas att flera sluter upp och deltar. Det beslutades att föreningen fortsätter tar ansvaret för kontrollen i Bodsjöbränna vid S:t Olavsloppet och en planerad brandskyddsutbildning för medlemmar kommer att ske under vintern, annonseras i god tid före start.

När inga punkter var kvar på dagordningen blev det byte av lokal och under sång och musik av gästande Hasse Thor och hans dragspelande kompis Ruben Olofsson, kunde alla närvarande med god aptit avnjuta och smaka det mesta av julens goda, serverat av Andreas och hans glada medhjälpare. En fin avslutning på året för PRO Åredalen!

Siv-Britt Olofsson