Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Alsen- Offerdal

PRO Alsen - Offerdal åkte den 22 juni på sin sommarresa.

Med start i Alsen klockan 07.30. Efter sista påstigning i Tulleråsen var bussen fullsatt och tog närmaste väg mot Öhn där Beppemuseet var första begivenheten. Där fick deltagarna kaffe och tunnbrödsrulle och Camilla Wolgers, Beppes dotter visade och berättade fint om pappans arbete och hans kärlek till Jämtland. Hon visade en fin trädgård med växter och vatten.

Lunch fick deltagarna i Laxvikens turiststuga. God mat i fin miljö.

I Laxviken besökte deltagarna sedan Folke Boghs skogs- och flottarmuseum. Ett minnesmärke över en epok som inte finns mer. Folke inte bara guidade runt utan trollade och spelade dragspel också. Som avslutning stannade resan i Lillholmsjö på goda gamla Gästis där deltagarna fick kaffe med dopp.

Hemvägen gick fort med dragning på lotteri och trevligt prat i bussen. Lars-Göran Nilsson som kört hela vägen tog deltagarna tryggt tillbaka hem igen. Föreningen hade en fin dag tillsammans.