Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Alsen

Alsens PRO har haft vårmöte i Kluksgården. Ordförande Gunnar Lugnér öppnade mötet med att hälsa välkommen. Speciellt välkomna var Ambjörn Sandler med fru Lilian samt en ny medlem Gunilla Sandler. Gemensamt sjöngs Det är härligt att vara vänner. Till justeringsman valdes Astrid Nilsson.

Gunnar Lugnér rapporterade från distriktsårsmötet och samorganisationen. Det gamla avtalet från Folksam gäller ännu. Asbjörg Hallin informerade om resan som ska göras gemensamt med Offerdals PRO den 22 juni. Resan går först till Strömsund och Beppemuseet med fikar och sedan till Yxskaftkälen med minijärnväg och miniatyrträdgårdar. Vidare går färden till Laxviken för mat och för att se Folke Boogs skogs- och slottarmuseum. Anmälan till resan ska ske senast 10 juni. Trångsvikenborna åker till Alsen för att stiga på bussen som avgår 7.30.

Boulebanorna börjar att torka upp. Kluk har boule varje onsdag. Trångsvikens boulebana ska göras färdig. Kompiskören sjöng ett antal sånger. Den som handlade om rutavdaget uppskattades mest.

Så var det äntligen dags för Ambjörn Sandler att berätta. Han arbetade inom försvaret. Det var också där han var med om en svår bilolycka, vilken resulterade i att han förlorade båda benen. Även ena armen blev skadad. Han berättade om sin tid efter olyckan. Hans vänner hade bett honom skriva en bok om sig själv efter olyckan. Ambjörn läste ur sin bok Fånga din dag. Han visade sig vara en god berättare och han har en härlig humor.

Gunnar Lugnér avslutade mötet som besöktes av 22 personer.