Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Alsen

Alsens PRO höll sitt novembermöte den 15 november i Trångsvikens bygdegård.

Annons

Gunnar Lugnér öppnade mötet och hälsade välkommen. Därefter sjöng deltagarna Det är härligt att vara vänner, ackompanjerade av Arne Nilssons trio.

Dagordningen godkändes. Astrid Nilsson valdes till justerare. Budgeten för 2011 fastställdes. Medlemsavgiften för nästa år fastställdes till 230 kronor för medlemmar och till 30 kronor för stödmedlemmar. Verksamhetsplanen för 2011 godkändes.

Därefter sjöng och spelade Arne Nilssons trio många uppskattade sånger. Arne visade sig även var duktig på att berätta roliga historier. Asbjörg informerade om busskortet som finns för pensionärer. Det kostar 180 kronor i månaden men bindningstiden på ett år är alldeles för lång. Gunnar fick i uppdrag av styrelsen att göra en skrivelse angående bussturerna, som går alldeles för sällan mitt på dagen.

Gunnars skrivelse angående fler eftervårdsplatser ligger för närvarande hos socialnämnden. Medlemmarna ska inte äta julbord tillsammans detta år, utan satsar på en vårlunch i maj nästa år. Asbjörg ordnar denna.

Två lotterier med fina vinster såldes. Efter att Gunnar avslutat mötet som besöktes av 25 personer spelade musikanterna Drömmen om Tahiti och Silverbäcken.