Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Alsen

PRO Alsen har hållit sitt årsmöte på Wångens värdshus. Före mötet kunde den som ville äta lunch eller fika. Eivor Eriksson hälsade de 20 medlemmarna välkomna. Därefter sjöng vi tillsammans Det är härligt att vara vänner. Åke Söderström och Gunnar Lugnér berättade varsin historia.

Dagordningen godkändes av medlemmarna. Fyra nya medlemmar har tillkommit. Gunnar Lugnér valdes till ordförande och Harriet Grabler till sekreterare för årsmötet. Till justerare valdes Åke Bergquist.

Styrelsens berättelse godkändes liksom ekonomisk berättelse. Revisorernas berättelse godkändes. Mötet beslutade om ansvarsfrihet för styrelsen och revisorerna. Arvodet till styrelse och revisorer är oförändrat. Eivor Eriksson omvaldes till ordförande. Till ny ledamot valdes Rut Kristiansson. Åke Söderström valdes till ersättare i styrelsen. Till ersättare för revisorer valdes Conny Lund. Inga-Lill Martinsson valdes in i valberedningen. Conny Lund valdes till ersättare för ombud till distriktets höst- och vårmöte. Eivor E. valdes till ordinarie i KPR med Rut K. som ersättare. Monika Lindam valdes in i samorganisationen med Conny L. som ersättare.

Eivor E. och Harriet G. åker till ett möte som distriktet har angående bankernas kontanthantering. De rapporterar vid nästa möte. Mötesdeltagarna beslutade att våra möten ska ske på måndagar klockan 11 från och med 2015.

Rut K. åker med blommor till Birgit Berghult då hon fyller 95 år. Vårlunch ordnas av Ulla Nilsson. Eivor E. vill att deltagarna ska komma med förslag på vad som ska stå i en skrivelse till Krokoms kommun angående ett mellanboende.

Ett lotteri med skänkta vinster såldes. Kompiskören sjöng ett antal glada sånger. Efter lottdragning avslutades mötet.

Harriet Grabler