Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiär för ny sportbar

På fredag öppnar Östersunds nya sportbar på Biblioteksgatan. Le Sport vill vara en lite annorlunda sportbar. På väggarna kommer det att hänga historiska bilder på IFK Östersund, OPE, Edmund Birkl, Östersunds IK med flera.

"Le Sport går inte i grönt som många sportbarer och vi har inte heller bilder på Zlatan och Brolin utan vi visar upp våra lokala sporthjältinnor och hjältar i en annorlunda miljö", säger Micke Eriksson, delägare, i ett pressmeddelande.

Le Sport vill locka en bred publik och har anlitat inredningsdesignern Mia Karlsson för att ge miljön en mer kvinnlig touch. Tanken är att den ska passa både sportintresserade och de som bara vill äta gott och umgås.

Menyn går i kötträtternas tecken men innehåller även de klassiska sportbarrätterna så som hamburgare, ribs och wings.

Le Sport kommer visa aktuella matcher, bland annat Premier League och Svenska Hockey Ligan, på 40 stycken 42–tums tv-skärmar. Fokus är på fotboll och hockey.