Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Posten förstör posten

Posten ger tjuvar tips om när folk är borta genom att stoppa större försändelser i brevinkast/lådor så att de sticker utanför locken. Om det förekommer vid alla postdepåer är okänt. Men Posten i Krokom har för vana att göra det lätt för tjuvar att se när någon är borta.

Förutom att det visar folks bortavaro så riskerar försändelser att bli stulna och förstörda av till exempel en regnskur.

Vem är ansvarig om en utstickande försändelse stjäls?

Enligt mitt förmenande så har postledningen i Krokom inte insett eller vill inte inse det felaktiga i att stoppa stora försändelser i brevinkast och lådor.

Det är inte lätt, om ens möjligt, att få någon upprättelse och ersättning från Posten AB då de inte anser sig ha något ansvar för att försändelser över huvud taget kommer fram till adressaten och än mindre i oskadat skick.

Det är märkligt att Posten exklusivt kan frånsäga sig ansvar för åtagna uppdrag när övriga transportföretag har ett fullt ansvar mot kunden för de uppdrag de åtar sig.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel