Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisens rapport om natten

Kvällen började vid 22. En man, född 1990, kommer in till polisstationen för att få hjälp. Han är så berusad att han inte kan ta hand om sig själv.

Klockan 23.30. En kvinna i 20-års åldern greps för misshandel och olaga hot. Gärningen skedde tidigare under kvällen i en lägenhet på Körfältet. När kvinnan greps omhändertogs även en man i 30-års åldern för fylleri. Det finns även en misstanke om narkotikabruk mot mannen.

Klockan 02.09 anhölls två män i 30-års åldern. De greps tidigare under dagen för tjuvtankning. De hann tanka och köra iväg men polisen träffade på dem en bit från macken. Det fanns även annat stöldgods i bilen. Eftersom det fanns risk för en försvårning av utredningen och flyktfara anhölls männen.

Klockan 05 anhölls mannen som självmant kom in vid 22. Efter ett förhör med mannen kommer det fram att han både misshandlat och hotat sin tidigare flickvän.

Klockan 06.14 beslutar åklagare att frige kvinnan som greps för misshandel och olaga hot klockan 23.30. Detta efter att förhör har hållits.