Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen söker vittnen till överfall under sista Yrankvällen

Under natten mot söndagen 1 augusti överfölls en ung kvinna i centrala Östersund av tre män. Polisen har hört ett antal personer i anslutning till händelsen men vill få kontakt med ännu fler vittnen för att få reda på vad som hände.

– Vi vet att det var många människor ute då och för att få klarhet i vad som hänt vill vi komma i kontakt med personer som kan ha upplysningar om detta, säger Per Thelin, utredare vid Östersundspolisen.

Det polisen kommit fram till så här långt är att kvinnan blev överfallen, nerdragen till marken och fasthållen av tre yngre män. Polisen tror också att någon annan person ingrep och att den av gärningsmännen som var mest aktiv hamnade på marken i samband med det. Kvinnan lyckades då springa därifrån.

– Vi vill komma i kontakt med personer som befann sig vid Storgatan, mellan Törners och Videoteket mellan 01.15 och 02.40 1 augusti, säger Per Thelin.

Polisen har redan nu hört ett antal personer om händelsen men hoppas att fler hör av sig eftersom att det var mycket folk i farten borde fler kunna lämna tips och upplysningar som kan ha samband med händelsen berättar han.