Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pinsamma konflikter

/

Ibland kan det vara riktigt underhållande med konflikter inför öppen ridå. Ofta är det bara pinsamt.

Annons
Aktuella pinsamheter:
Tjafset om vilka spelare som ska få spela i Tre Kronor kontra vilka som ska stoppas.
Lallandet om träningstider i ÖP-hallen.
Angående Tre Kronor har tveklöst båda parter vettiga skäl för sina ståndpunkter.
Låt oss hoppas att denna konflikt -som uppträder i liknande varianter i andra länder - resulterar i ett nedbantat landslagsprogram. Till och med till en ordning som innebär att VM inte spelas varje år. Huvudanledningen till alla landslagsturneringar som inrättats samt att VM ska spelas varje år har naturligtvis varit att krama ut reklam- och tv-stålar.
Konstigt nog verkar formeln ha fungerat. Slutet måste dock vara nära.
Känns betydligt fräschare med en rejäl satsning på Champions League. Oavsett vad som blir följden så måste det senaste hockeybråket betecknas som närmast skandalöst.
Gemensam planering är allt som hade behövts.
Fast med ett mesigt ishockeyförbund - ni vet förbundet som inte ens kan rodda fram vettiga division 1-serier - och överkaxiga Elitserieklubbar var kanske inget annat att vänta än att just hockeyförbundet och ytterst Bengt-Åke Gustafsson till slut skulle få ta pajasrollen.
Lägg ner ett par tre landslagsturneringar.
Satsa på Champions League.
Verka gemensamt, bland annat via att inte spela VM varje år, för att återupprätta statusen för något av det mest folkkära vi har, Tre Kronor.
Angående konflikterna om träningstider i vinter i ÖP-hallen. Hur kan det bli en konflikt över huvud taget?
Menar fotbollsjämtland över huvud taget något med att vi ska ha elitlag är det självklart att de satsande lagen ska få de tider de anser sig behöva för att kunna konkurrera.
Vill ÖFK ha tio tider i veckan så ge ÖFK tio tider i veckan. Att värdera alla lag lika, som ÖP torgförde som sin åsikt i går, är barockt.
Även ett ungdoms-SM är ett SM. Grattis till länets bordtennis. Och grattis Östersunds kommun och stadens näringsidkare till de stora inkomster det ger.
ÖFK:s vänsterback Alan Al-Kadhi uppges får chansen att provspela för Kalmar FF. Skulle han ta en plats är det även ett kvitto på ÖFK:s verksamhet.
Ge ÖFK de träningstider de anser sig behöva.
Inte förvånad över att det börjar kärva rejält för Brynäs.
Men när ska Frölunda börja röra på sig. På allvar?
Orsakas stressfrakturer av bakteriell smitta? Nog inte. Märkligt ändå att först systrarna Kallur och nu Carolina Klüft får samma problem. Tränat ihop har trion gjort. Dags att på allvar analysera hur.
Vad är det egentligen för hockeyturnering det bråkas om. Kommer knappast att sätta mig framför apparaten för att kolla.
GVill ÖFK ha tio tider i veckan så ge ÖFK tio tider i veckan. Att värdera alla lag lika är barockt.

Mer läsning

Annons