Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Peter Jöback kommer till Östersund

I höstas kom albumet "East Side Stories", inspelat i New York där han samarbetade med flera internationella artister, och tidigare i år medverkade han i Melodifestivalen med låten "Hollow". I höst står Peter Jöback på en scen i Östersund.

Förutom sina soloframgångar har Peter Jöback gjort succé i flera musikaler. Han fick sitt genombrott som Robert i "Kristina från Duvemåla" och gjorde en hyllad MC i "Cabaret" i Danmark och Sverige. I Londons West End har han medverkat i "Miss Saigon" och i originaluppsättningen av "Häxorna i Eastwick".

- Jag ser verkligen fram emot att få åka ut på turné i en mindre konstellation och spela tillsammans med några av mina favoritmusiker. Detta kommer att ge en intimare konsert där jag får chansen att komma närmare min publik, säger Peter Jöback i ett pressmeddelande.

Höstens turné blir stor, drygt 30 konserter i Norge och Sverige, men själva konserten kommer att ha en intimare karaktär med bara en trio och Peter själv. Med sig har han musikerna Rickard Nillson, keyboard, Charlotte Centervall, gitarr samt Ricard Nettermalm på slagverk.