Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pensionärernas thedansklubb

Pensionärernas thedansklubb avslutade höstens danser med en fest på Tiljan som ligger bredvid Storsjöbadet.

Det var 106 festklädda dansare närvarande. Ordförande Åke Karlsson hälsade alla välkomna dit och till bords eftersom det inleddes med en middag som golfrestaurangen levererade.

En av föreningens favoritorkestrar Olle-Kjells och Bertil Blad underhöll såväl vid bordsvisorna som vid dansen efteråt. Dagen till ära hade man ett stort lotteri där tre välfyllda korgar var högsta vinsterna.

Danserna drar igång igen torsdag 13 januari och det blir dans alla torsdagseftermiddagar till levande musik klockan 13 till den 21 april och en ny avslutningsfest den 29 april.

Det är en bra uppslutning på danserna, även om det gärna fick komma fler herrar, men det är tråkigt att andra pensionärsdanser tappar dansare så att det är svårt för dem att få det att gå runt. ”Sitt inte hemma och uggla utan ge er iväg ut på dans så håller ni er i form och lever ett rikare och gladare liv”, är uppmaningen ifrån medlemmar. Styrelsen håller gärna med om detta.