Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pensionärer förlorare med alliansen

Jag vill uppmana två stora grupper att ta sig en riktig funderare innan ni lägger er röst i årets val.

Den första är ungdomar. Vill ni fortsätta med alliansens orättvisa politik där man sänker skatterna för miljonärer medan man skapat den största ungdomsarbetslösheten i Sverige i modern tid?

Fredrik Reinfeldt och Maud Olofsson kan stå där inför TV publiken och smila upp sig och kalla sig ”arbetarparti” och jobbskaparparti hur många gånger som helst men deras politik och handlingar visar att arbetslösheten ökat och mest bland ungdomar.

Facit efter Reinfeldts fyra år ljuger inte. Med Reinfeldts politik är ungdomar förlorare.

Den andra gruppen är pensionärer. Vill ni fortsätta att skattas hårdare än andra grupper i Sverige, vill ni fortsätta att tillhöra en grupp som Reinfeldts regering anser ha det för bra?

Regeringen säger att de värnar om alla grupper men deras politik och handlingar visar att pensionärer är stora förlorare med alli- ansens politik. Stora ned- dragningar inom äldrevård och demensvård drabbar äldre, de drogas ner och låses in på nätterna för att det fattas personal på grund av sänkta skatter. Facit efter Reinfeldts fyra år ljuger inte. Med Reinfeldts politik är pensionärer förlorare.

Reidar Lunde (V), Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel