Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Peace & Love välkomnar Kartellen

Peace and Love ångrar avbokningen av Kartellen och välkomnar nu tillbaka hiphop-gruppen. Det meddelade styrelsen för Peace & Love Forum i ett pressmeddelande på lördagseftermiddagen, skriver dt.se

– Vi vill härmed meddela att vi, styrelsen för Peace & Love Forum, beslutat om att ändra vårt beslut om avbokningen av Kartellen och välkomna bandet att spela.

Det var i torsdags som DT valde att avbryta samarbetet med Peace & Love på grund av bokningen av kritiserade hiphop-gruppen Kartellen. Under kvällen meddelade Peace & Love att man avbokar gruppen med hänvisning till "uppgifter i media".

Efter avbokningen valde flera artister att hoppa av Peace & Love, bland annat Stefan Sundström. I och med dagens besked skriver han på sin Facebook-sida:

– Kartellen ska spela på Peace and Love. Alltså avblåses nu vår framgångsrika strejk och jag kommer alltså också att spela.