Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Peace & Love välkomnar Kartellen

Peace and Love ångrar avbokningen av Kartellen och välkomnar nu tillbaka hiphop-gruppen. Det meddelade styrelsen för Peace & Love Forum i ett pressmeddelande på lördagseftermiddagen, skriver dt.se

Annons

– Vi vill härmed meddela att vi, styrelsen för Peace & Love Forum, beslutat om att ändra vårt beslut om avbokningen av Kartellen och välkomna bandet att spela.

Det var i torsdags som DT valde att avbryta samarbetet med Peace & Love på grund av bokningen av kritiserade hiphop-gruppen Kartellen. Under kvällen meddelade Peace & Love att man avbokar gruppen med hänvisning till "uppgifter i media".

Efter avbokningen valde flera artister att hoppa av Peace & Love, bland annat Stefan Sundström. I och med dagens besked skriver han på sin Facebook-sida:

– Kartellen ska spela på Peace and Love. Alltså avblåses nu vår framgångsrika strejk och jag kommer alltså också att spela.