Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patriks Combo vidare igen

Kärleksrelationen mellan tv-tittarna och Patriks Combo fortsätter. I lördags flörtade trion med Lasse Stefanz och gick vidare i Dansbandskampen.

Fyra band är utslagna, den här gången var det Jeppez and the Cowboys som fick lämna programmet i SVT. Men Patriks Combo är fortfarande kvar.

I lördags gjorde de en snabb rockabilly-variant av Eric Saades ”Manboy”. Trion hade till mångas förtjusning även klätt ut sig till tre ”lillgamla” gossar. Patrik Zackrisson hade skrivit om delar av låten på svenska och bjöd även på en riktig klassiker, spel på liggande ståbas.

Dansjuryn var däremot inte lika förtjust och gav dem betyget 2,8, en delad sista plats med CC & Lee på listan över dansbarhet. Experterna då? Gunhild Carling sa att hon ville se trion i final, medan Thomas Deutgen deklarerade att framträdandet var buskis och Norrlandsrevy, men erkände också att han inte kunde låta bli att trampa takten.

Nästa vecka fortsätter kampen om titeln Sveriges bästa dansband. Då ska Patriks Combo tolka låten ”Du är min man” skriven av Benny Andersson och Björn Ulveus. 2005 fick låten priset Guldklaven för årets låt.