Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patriks Combo nätspurtar för en jokerplats

Patriks Combo fick nobben. I SVT:s Dansbandskampen missade de jämtländska publikfavoriterna Patriks Combo finalen när det slogs ut av Elisa's och Willez. Men trion Patrik Zackrisson, Anders Erlandsson och Fredrik Magnusson har fortfarande chans till återkval.

Fram till halv tio på söndagskvällen kunde de fortfarande "räddas" tillbaka av sina fans genom telefonröster.

Patrik Zackrisson berättar att man jobbat hårt det senaste dygnet för att peppa igång stämningen bland Patriks Combofansen. Och de är många.

– Vi har pushat på vår Facebooksida. Den har över 4 000 medlemmar. Så vi försöker få igång mycket där, säger Patrik Zackrisson.

Patriks Combos äventyr i Dansbandskampen har blivit en angelägenhet för fler än bara de närmaste vännerna. De röstar självklart så mycket de kan och försöker också få andra att göra det.

– Men jag märker också att det är folk som man inte känner som skickar sms till kompisar för att få dem att rösta, säger Patrik Zackrisson.

Resultatet från omröstningen presenteras på måndag och en längre intervju med Patrik finns att läsa i måndagens papperstidning.