Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patriks combo får fortsätta Dansbandskampen

De hyllade Norrland. De hyllade den jämtländska kvinnan med låten ”Madeleine”. De hyllade Olle Jönsson i Lasse Stefanz. Patriks combo gjorde alla rätt på lördagskvällen.

”Jag förstår att tv-tittarna älskar Patriks combo”, sa gästtyckaren Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson. Han var imponerad över Patrik Zackrisson som lyckades sjunga, spela keyboard och skramla med bjällror samtidigt. Och visst dansade trion vidare i tävlingen, med skoter och allt.

– Det känns helt fantastiskt. Det är nervöst när man står där, säger Fredrik Magnusson.

– Det finns vissa paralleller med Larz Kristerz. Vi tar det absolut inte med en klackspark, men vi har glimten i ögat, säger Patrik Zackrisson.

Thomas Deutgen var först kritisk mot att Patrik Zackrisson härmade Lasse Stefanz sångare Olle Jönsson, som enligt Patrik låter väldigt mycket som Eroz Ramazzotti. Men sedan fick även den hårda dansbandsexperten kapitulera för combons charm. Under de sista minuterna hälsade Thomas Deutgen genom programledaren Christine Meltzer att Patriks combo står för äkthet.

Donnez fick lämna tävlingen. Förutom Patriks combo är Willez och Elisas fortfarande kvar i Dansbandskampen. Två program återstår. Den 11 december är det final.