Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patrik Sandell tvåa i Trysil: "Nu känns det som hemma"

Patrik Sandell slutade tvåa i dagens RallyX on Ice-tävlingar i Trysil.
– Det satt långt inne. De kör fort de här smågrabbarna, men den här gången räckte det till en andraplats, sa Sandell till Viasat Motor efter finalen.

Patrik Sandell körde stabilt under hela tävlingen och tog sig till final utan större problem. I finalen hamnade Sandell tvåa i starten och fick därefter köra i täten under ett av varven, då han var den enda förare som hade kvar sitt så kallade "jokervarv" med en extrasträcka inför sista varvet.

När Sandell kört sin joker gick han ut som tvåa bakom norrmannen Thomas Bryntesson, som sedan höll undan för Sandell och vann tävlingen.

Läs också: Efter oturen i Sälen – nytt försök för Patrik Sandell i Åre att ta hem serien

Efter en tung säsong hittills var Sandell mycket nöjd med sin andraplats.

– Det satt långt inne. De kör fort de här smågrabbarna, men den här gången räckte det till en andraplats, sa en glad Patrik Sandell till Viasat Motor efter finalen.

I snöfallet i Trysil trivdes Sandell bra och nu ser han fram emot att behålla den fina formen inför nästa veckas avslutning hemma i Åre.

– Nu kommer mina rallytakter in så nu känns det som hemma. Nu ska vi till Åre och det kommer bli ett jättehäftigt race, sa Sandell i direktsändningen.

Läs också: Jämte proffs i stor tv-sport i USA: "Fått möjlighet till ett härligt liv"

Sandell ligger åtta i den totala ställningen, som dagens trea Alexander Westlund leder, inför avslutningen i Åre nästa fredag.