Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Påskrock på Parkskolan

Rockiga och lugna låtar blandas med dansinslag när Parkskolan ordnar Påskrockkonsert.

Påskrocken är en tradition på Parkskolan och i år hade 20 elever i årskurs nio valt Påskrock som elevens val. Under skärtorsdagen anordnade de två konserter för skolans övriga elever.

– Jag är en 60-tals gubbe så det blir mycket Beatles, säger musikläraren Bengt Sandström.

Bakom scenen står de medverkande eleverna och laddar. Sedan lucia har de övat en gång i veckan och de senaste tre dagarna har de haft elevens val och kunnat förbereda konserten.

– Det ska bli kul, det är spännande och man är lite nervös, säger Jennifer Olofsson presentatör under showen.

På plats i aulan sitter elever från sexan och sjuan senare under dagen får åttan och nian ta del av konserten.

– Då tjejer och killar var det dags för årets upplaga av påskrocken, säger Bengt Sandström och presenterar vad showen kommer innehålla.

Konserten river igång med Beatleslåten - Get back. Under konsertens gång blandas nytt och gammalt med en del dansinslag. Låtar som Owl City - Fireflies, The Monkees - I'm a Believer och The Police - Walking on the moon samt ett potpurri av Magnus Uggla Låtar avverkas under den 45 minuter långa konserten. Det går från rockigt till lugnt när Påskrocken inleder påsklovet för parkeleverna.