Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pajigt, Wessén

Är pajkastning moderate Hans Wesséns strategi inför valet?

Frågan är berättigad efter hans synnerligen plumpa påhopp på Vänsterpartiet och vänsterpartister i LT (12 maj). Han ställer en retorisk fråga under rubriken ”Flatas revolutionsråd” med lydelse: ”Kan socialdemokraternas maktfullkomlighet förklaras av samarbetet med Vänsterpartiet, vars historia bygger på kommunistisk revolutionsideologi”?

Påståenden om S-märkt maktfullkomlighet får Socialdemokraterna själva hantera, men Wessén borde ha så pass klart minne att han kommer ihåg vårt förslag för att använda kommunalrådspengarna! I synnerhet när han själv röstade på vårt förslag om att fördela pengarna mellan partierna och INTE tillsätta något nytt kommunalråd!

Wesséns debattstil är tarvlig och gammalmodig. Det finns knappast någon normalt funtad människa i dag som ifrågasätter Vänsterpartiets demokratiska grund eller som skräms av kommunistspöket som regelmässigt dammas av i valtider.

Wessén kan gärna läsa om högerns historia på Vänsterpartiets hemsida.

Peter Frost (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel