Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

På MC över Flatruet och runt Havern

Hog Valley MC har åter genomfört motorcykelträffen Havern Runt. I år utökades arrangemanget med en extra dag och en färd över Flatruet, utöver den sedvanliga turen runt sjön Havern.

MC-åkare från när och fjärran kom till klubbens lokal i Överhogdal för att delta vid utflykter, festligheter och samvaro. Mest långväga var gästerna från Luleå och Keff MC på Gotland.

 – Vädret stod oss bi även i år, berättar Lennart Malmgren som är klubbens President. Drygt 80 personer på 58 motorcyklar deltog på olika sätt. Det blir några fler för varje år och det är nu tredje året vi genomför träffen.

 – Detta är ett bra arrangemang för Överhogdal, säger Anders Ryberg som själv bor i byn och är en av arrangörerna. Det gav nu 70 gästnätter till stuguthyrarna och Bygdegårdsföreningen, som ordnade lördagens goda middag, fick lite inkomster. Överhogdals Forngård fick även några lunchgäster. – Det gäller att samarbeta om småbyarna i Härjedalen ska överleva, säger Anders avslutningsvis