Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Över 40 kids och ungdomar i puckelpisten

86 åk i Hamrepuckeln! Grymt imponerad av alla kids! Tack Baltasar, Elina & Jens för domarjobbet och er inspiration.

I ett något blåsigt Duved, Åre tog sig över 40 kids och ungdom sig an utmaningen att puckla sig ner för backen. Fart, mod och glädje var det som mötte publiken. Självklart en hel del föräldrar men även en hel del gäster.

– Jag blir så grymt glad och imponerade av kids som ger järnet och peppar varandra och framförallt har de kul, säger huvudtränare Åsa Nilsson.

Årecupen arrangeras av Åre SLK Freestyle och framförallt är det gruppen 9-10 åringar som dominerar deltagandet. Flera av dessa kör alpint, hänger i parken, spelar fotboll, innebandy, tennis, kör längdåkning och gymnastik. Det är ganska lite rast och vila för dem men de är barn som har kul.

Freestyle är för människor som vill testa sina gränser eller vara med och uppleva när andra gör det. I freestyle puckelpist finns utmaningar och skidglädje, freestyle spirit och show.

Resultat: Ungdom, killar:

1. Samuel Jonell

2. Olle S

3. Simon Sätherberg och Philip Olofsson

Kids, tjejer:

1. Tilda Jansson

2. Bella Thomson

3. Ingrid Wahlberg

Kids, killar:

1. Emil Holmgren

2. Albin Holmgren

3. Robin Olgård, Knut Nilsson