Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ove Roland Kjellström

Vår bror, Ove Roland Kjellström, finns inte hos oss längre. Han dog den 10 juli efter kort tids sjukdom och vi har följt honom nu till den sista vilan.

Ove föddes den 17 juni 1936 och växte upp i Järpen som den yngste sonen till Carl Josef och Margreta Kjellström.

Efter en kortare arbetsperiod i hemtrakten flyttade han sedan till Stockholm och utbildade sig där till ingenjör. Han arbetade i många år hos först FOA och senare Vattenfall fram till pensioneringen.

Han träffade tidigt Gunilla Engström som han gifte sig med. När familjen hade utökats med tre barn byggde han ett trevligt hus åt alla i Kälvesta. Men längtan efter hans gamla hemtrakt fanns, och därför byggde han även ett charmigt fritidshus i Bratteggen för att kunna återvända till västra Jämtland med jämna mellanrum och odla sina fritidsintressen som bärplockning och auktionsbesök med bröder och barndomsvänner.

Efter pensioneringen blev dessa besök i Jämtland allt mera långvariga, från tidigt på våren tills långt in på hösten. Den här våren kom han dock inte, sjukdomen hade slagit till och tog honom snabbt ifrån oss alla.

Vi saknar honom mycket, tillsammans med Gunilla och deras barn.

Bröderna Kjell, Kurt, Esbjörn och Thore med familjer