Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ovanlig dubbeldiskning och klarade diplomgränser för länsboxarna i helgen

Elin Norberg, BK Ängeln, och Didrik Gustavsson, BK Älgen, klarade båda diplomgränsen när andra deltävlingen i Norrlandsserien arrangerades i Njurunda under helgen.

För Liam Vedin, BK Älgen, fick matchen mot Lucas Lindahl, Umeå, i 66-kilosklassen däremot ett tråkigare slut. Trots flera tillsägelser från ringdomaren för hård boxning hörsammades det inte av boxarna. Det resulterade i att båda boxarna diskades i andra ronden och ingen poäng delades ut.

För klubbkamraten Viktor Ålander gick det bättre i samma viktklass. Hans match mot Didrik Gustafsson, Umeå, slutade oavgjort, 28–28, vilket innebar att båda boxarna klarade diplomgränsen.

Samma resultat blev det för BK Ängelsns Elin Norberg i 60-kilosklassen där hon gick upp i ringen mot Hanna Ringblom från arrangörsföreningen Njurunda efter en väl genomförd match.

Läsartext