Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Östersundstravet i kväll

Första start 12.20
Guide: Nicklas Herneryd

Annons
Klaringen
Slättbergsfaks (V5-3) har hittat formen på allvar och verkar efter några lopp i kroppen utvecklas stadigt. Han vann med massor av krafter kvar senast och Harald var lyrisk efteråt. Vi tror på bibehållen form och en klar vinst igen, även om motståndet hårdnar något denna gång.
Draget
Also Bo (V5-5) är en bra sprinter som har en god spetschans om Lars Lindberg väljer att ladda och väl i täten tror vi att det håller länge. Liraren tror att Lasse får segerdefilera!
Spänningen
Det blir spännande att se hur sprinterloppet V5-finalen utvecklar sig. Tar sig idén Also Bo till spets och kan spurtstarka Queeninthefamily eller Copper Coin utmana till slut?
Dimman
I V5-2 finns många ekipage som inte har visat så mycket på sistone och har dunkel dagsform.  De främsta har svåra lägen och det krävs flera streck! Liraren tror på att  spurtaren Riggs kan överraska!
Mörka molnet
Risk för nederbörd är det för fine lille Pat Boone som från bakspår på tillägg får det tufft att komma in i loppet. Han är kapabel men vill inte göra alltför mycket själv på vägen, så det kan bli långt fram till täten.
Vi tar tempen på nyckelkusken
Vi känner nyckelkusken för omgången, Lars Lindberg på pulsen. Här följer Lasses kommentarer inför tävlingarna:
 
- Zebmus (V5-2) gick bra då han vann för mig, men det är bättre emot denna gång så det kan bli svårt att vinna.
- Victor Boko (V5-) är kapabel, men har galopperat mycket. Känns uppåt i jobben nu och sköter han sig är han med i den främre träffen, men utgångsläget är svårt. Outsider!
- Also Bo (V5-5) tycker jag det ser bra ut med. Han hade fått det lugnt inför den förra starten och gick då godkänt. Är säkert klart bättre med loppet, trivs bäst i ledningen och över kort distans vi laddar mot täten.
- Skrållan Karma (lopp 8) var mycket bra då hon vann senast, men förutsättningarna med att starta ensam där framme passade. Hon är mycket svårare att hålla i trav bland hästar, men räknas såklart felfri.
- Also Bo är min bästa chans. Jag har aldrig kört Johan Ennoble, Shipshape Girl, Kresson eller Berthold Palema så jag kan inte uttala mig om dem.

Mer läsning

Annons