Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersunds pensionärsuniversitet

Östersunds pensionärsuniversitet avslutade höstens aktiviteter med ett medlemsmöte med rubriken Gammal vinterrock, jullåtar vi trodde vi glömt. Lars Einar Hestner spelade skivor från sin skivsamling.

Mötet inleddes med att ordförande Inger Jonasson hälsade de närvarande välkomna och hoppades att den musik vi skulle få höra också skulle väcka förhoppningsvis glada minnen till liv.

Vi fick under en timme ta del av julmusik från företrädesvis 50- och 60-talen. Det startade med julfirande på Ponderosa ranch med Bröderna Cartwright och sedan lyssnade vi på Thore Skogman, Cacka Israelsson, Chuck Barry med flera. En julrocksklassiker av stora mått, Rockin around the Christmas tree med little miss Dynamite Brenda Lee, fick vi också ta del av.

Lars-Einar avtackades med en varm applåd. Därefter fortsatte samvaron som vanligt med kaffe och gott kaffebröd.

Ordförande informerade om att vi startar vårterminens aktiviteter den 20 januari samt påminde om årsmötet den 17 februari. Program för våren kommer att skickas ut i slutet av december. Månadsmötet avslutades med en tillönskan om en god jul och ett gott nytt år.

Inger Jonasson