Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våldtäkt i Badhusparken

/

Polisen arbetar just nu med att utreda en våldtäkt som skedde i Badhusparken, Östersund natten mellan onsdag och torsdag. En misstänkt har gripits under kvällen.

Annons

Under natten blev en kvinna i 20-årsåldern våldtagen i Badhusparken. Brottet ska ha inträffat ungefär klockan 03:30. Under torsdagen var delar av Badhusparken avspärrad för teknisk undersökning. Avspärrningarna hävdes senare under dagen.
– Vi har under dagen genomfört en teknisk undersökning och hållit förhör, säger Maria Olofsson, biträdande chef vid kriminalpolisen.

– Det kan jag inte kommentera i nuläget. Vi är i ett väldigt känsligt utredningsläge och kan inte berätta så mycket för tillfället, säger Maria Olofsson.

Polisen beskriver det som att utredningen är i en väldigt känslig fas och att de därför är förtegna om utredningens status och vad teknisk undersökning samt förhören har gett.
– Utredningen är dock i ett känsligt skede och jag kan inte kommentera ärendet ytterligare för tillfället, säger Per Thelin vid Kriminalpolisen, Polismyndigheten i Jämtlands län i ett pressmeddelande.

Polisen i Östersund grep på torsdagskvällen en man i 30-årsåldern.

Annons